Υπόθεση Lamanif. Συνελήφθη η γυναίκα που φέρεται να εκβίαζε τον ράπερ από την Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας η 30χρονη γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, Lamanif.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ κατά τη διενέργεια σωματικού ελέγχου, βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης πάνω της και συνελήφθη.

Όπως αναφέρει το GrTimes, ο 24χρονος ράπερ έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τον εκβίαζε.

Ο Lamanif είχε ζητήσει ποινική δίωξη μιας γυναίκας που δημοσίευσε το επίδικο ροζ βίντεο και περισσότερων από δύο ράπερ που το ανέβασαν και το αναπαρήγαγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μήνυση αφορά μεταξύ άλλων συκοφαντική δυσφήμιση, εκβιασμό, παραβίαση προσωπικών δεδομένων κι άλλων αδικημάτων.

Η υπόθεση

Όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε ένα video με προσωπικές του στιγμές στα social media, το οποίο φόρτισε συναισθηματικά τον Λάμπρο Μανιφάβα, όπως είναι το όνομά του. Έτσι εκείνος ανήρτησε ένα video στους προσωπικούς του λογαριασμούς, όπου διάβαζε μία επιστολή με την οποία προανήγγειλε πως θα αυτοκτονήσει. Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο στην συνέχεια «κατέβηκε» και χάθηκαν τα ίχνη του. Η αστυνομία τον αναζητούσε καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία για την ζωή του.

Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με την περίπτωσή του στην εκπομπή της, η οποία και ανακοίνωσε από το επίσημο site της πως τελικά ο νεαρός είχε βρεθεί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Κασσώπη, το ελληνικό Μάτσου Πίτσου. Η αρχαία πόλη της Ηπείρου που συμμάχησε με τον Μέγα Αλέξανδρο και πολέμησε μέχρι τα βάθη της Ασίας. Δείτε την πόλη από ψηλά

The post Υπόθεση Lamanif. Συνελήφθη η γυναίκα που φέρεται να εκβίαζε τον ράπερ από την Θεσσαλονίκη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα