Τροχαίο στην Αταλάντη. Οι προστατευτικές μπάρες λειτούργησαν σαν «ξιφολόγχες» και τραυμάτισαν θανάσιμα τα δυο αδέρφια

Νέα στοιχεία για το τραγικό ατύχημα των δυο νεαρών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Κυριακή στην Αταλάντη βγήκαν στην δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δυο αδέρφια η 15χρονη Σόνια και ο 21χρονος Γιώργος, που έμεναν μόνιμα στην Αθήνα, είχαν πάει στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής, ζήτησαν από τον παππού τους να τους δώσει το αυτοκίνητό του για να πάνε για μπάνιο στη θάλασσα.

Ο Γιώργος είχε δίπλωμα. Όμως, δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη έγινε τραγικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή και στα δυο αδέρφια. Ο 21χρονος πέθανε επί τόπου από τη σύγκρουση, ενώ το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε την Τετάρτη στις 19 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή του επαρχιακού δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στις προστατευτικές μπάρες, να κάνει τούμπες και να καταλήξει εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έχασαν τη ζωή τους γιατί οι μπάρες ασφαλείας αντί να τους προστατεύσουν, έσπασαν, μπήκαν στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τους τεμάχισαν.

O Γιάννης Παπάζογλου, κάτοικος της περιοχής σχολίασε:
«Αν το 2016 που τράκαρα εγώ, υπήρχαν μπάρες, με την κακοτεχνία του εργολάβου πιστεύω ότι θα είχα σκοτωθεί. Οι μπάρες αυτές είναι καρμανιόλες, είναι έγκλημα του εργολάβου στο συγκεκριμένο σημείο».

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής TRACTION, Mάνος Στεφανής ανάφερε ότι οι μπάρες αν δεν είναι καλά τοποθετημένες μπορούν να μετατραπούν σε ξιφολόγχες.

Συγκεκριμένα, είπε: «Αν οι μπάρες είναι λάθος τοποθετημένες λειτουργούν σαν ξιφολόγχες, έτοιμες για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Επίσης μετά από ατύχημα δεν τις αντικαθιστούν και περιμένουν το επόμενο θύμα».

The post Τροχαίο στην Αταλάντη. Οι προστατευτικές μπάρες λειτούργησαν σαν «ξιφολόγχες» και τραυμάτισαν θανάσιμα τα δυο αδέρφια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα