Σύγκρουση του προαστιακού με λεωφορείο που είχε μείνει εγκλωβισμένο στο μποτιλιάρισμα. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Φρέναρε εγκαίρως ο μηχανοδηγός

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες κατά τη σύγκρουση συρμού του προαστιακού με αστικό λεωφορείο το πρωί στη Λιοσίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 9 το πρωί, τη φυλασσόμενη διάβαση Λιοσίων και Σιώκου, ο συρμός του προαστιακού χτύπησε στο πίσω μέρος το λεωφορείο που ήταν γεμάτο επιβάτες.
Με βάση μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν το περιστατικό, ο μηχανοδηγός του προαστιακού αντιλήφθηκε εγκαίρως τον κίνδυνο και έκοψε ταχύτητα με συνέπεια να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον ΑΝΤ1

ο προαστιακός κατευθυνόταν από τον Σταθμό Λαρίσης στο Αεροδρόμιο, αλλά στην ισόπεδη διάβαση Σιώπου και Κωνσταντινουπόλεως, τμήμα του λεωφορείου είχε εγκλωβιστεί πάνω στις γραμμές εξαιτίας της κίνησης.

Ο μηχανοδηγός το είδε και φρέναρε πατώντας ταυτόχρονα την κόρνα. Οι επιβάτες του λεωφορείου άκουσαν το σήμα και μαζεύτηκαν στο μπροστινό τμήμα του λεωφορείου και γλίτωσαν από τη σύγκρουση.

Εξαιτίας του ατυχήματος υπάρχει καθυστέρηση στα δρομολόγια του Προαστιακού.

The post Σύγκρουση του προαστιακού με λεωφορείο που είχε μείνει εγκλωβισμένο στο μποτιλιάρισμα. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Φρέναρε εγκαίρως ο μηχανοδηγός appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα