Στη δημοσιότητα οι συνθήκες του τραγικού θανάτου του μωρού στα Νέα Μάλγαρα. Πώς κατέληξε μέσα στον βόθρο

Σοκ έχει προκαλέσει στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης ο τραγικός χαμός του 18μηνου βρέφους που έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν γύρω στη 1 χθες το μεσημέρι, όταν η μητέρα του μωρού κάλεσε αναστατωμένη την αστυνομία δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του grtimes.gr η 37χρονη μητέρα φέρεται να άφησε το βρέφος στις 12 μ.μ. κι έπειτα έφυγε για τον οδοντίατρο. Ο πατέρας, που είναι οδηγός φορτηγού, επέστρεφε μόλις εκείνη την ώρα από την Αθήνα.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι κάποιος άγνωστος είχε αρπάξει το μωρό.

Ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο διαπίστωσαν ότι κανείς δεν είχε δει ή ακούσει κάτι περίεργο. Σύντομα, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού. Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν όταν λίγο αργότερα, με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων, ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από τον βόθρο.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Όπως έγινε γνωστό στο βόθρο υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα.

Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει την προσοχή των παππούδων του, με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γιαγιά, όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, στον κάτω.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό για την υπόθεση.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Στη δημοσιότητα οι συνθήκες του τραγικού θανάτου του μωρού στα Νέα Μάλγαρα. Πώς κατέληξε μέσα στον βόθρο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα