Σκότωσε σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα μπροστά στα ανήλικα παιδιά του και τράπηκε σε φυγή. Το ζευγάρι από την Ισπανία ήταν σε διαδικασία διαζυγίου

Την σύζυγο, την κουνιάδα και την πεθερά του σκότωσε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του, ηλικίας 4 και 7 ετών, άνδρας στην Βάλχα της Ισπανίας.

Ο 44χρονος που ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με την σύζυγό του, την πυροβόλησε όταν εκείνη ετοιμαζόταν να πάει τα παιδιά τους στο σχολείο. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στις άλλες δυο γυναίκες. Οι τρεις φόνοι «διαπράχθηκαν μπροστά» στα παιδιά του ζευγαριού, διευκρίνισε σε δημοσιογράφους ο Χαβιέ Λοσάδα, εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης της Γαλικίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο άνδρας τράπηκε σε φυγή προτού παραδοθεί τελικά στις

Αρχές.

«Φοβερό. Τρεις γυναίκες της ίδιας οικογένειας δολοφονήθηκαν (…), θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Δεν θα σταματήσουμε προτού βάλουμε τέλος στον εγκληματικό σωβινισμό που σφαγιάζει τις γυναίκες», έγραψε σε μήνυμα στο Twitter ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης, Πέδρο Σάντσεθ.

41 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί φέτος στην Ισπανία από τον σύντροφό τους ή τον πρώην σύντροφό τους, σύμφωνα με την ισπανική κυβέρνηση. Το 2018 ο αριθμός αυτός ανήλθε σε 48.

The post Σκότωσε σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα μπροστά στα ανήλικα παιδιά του και τράπηκε σε φυγή. Το ζευγάρι από την Ισπανία ήταν σε διαδικασία διαζυγίου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα