Ομολόγησε η 15χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της. Και τρίτος ανήλικος παρών στο φονικό

Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα. 

Χθες Κυριακή, η 15χρονη κόρη του θύματος εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον 17χρονο Ρουμάνο σύντροφό της σε εγκαταλελειμμένο ΙΧ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έπιασαν στον ύπνο την 50χρονη και, αφού την έδεσαν χειροπόδαρα, τη μαχαίρωσαν 20 φορές στον λαιμό και

στο πρόσωπο. Στις καταθέσεις τους οι δύο ανήλικοι κάνουν λόγο και για την ύπαρξη ενός ακόμη 17χρονου Έλληνα στο σπίτι στην Αγία Βαρβάρα τη στιγμή της δολοφονίας. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Ο ανήλικος αλλοδαπός ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα με τη βοήθεια ενός, επίσης, ανήλικου Έλληνα φίλου του, ύστερα από συνεννόηση με την 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προστριβές με τη μητέρα της, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Όπως φέρεται να ομολόγησε και η 15χρονη, ο λόγος της δολοφονίας ήταν οι διαφωνίες που εξέφραζε η μητέρα της για τον τρόπο ζωής της, αλλά και για τη σχέση της με τον 17χρονο σύντροφό της. Σημειώνεται ότι ο νεαρός διέμενε αρκετές φορές στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα, ωστόσο οι εντάσεις ανάμεσά τους ήταν συχνές. Το θύμα πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν άσχημη.

Ο Ρουμάνος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι αρχικά είχαν αποφασίσει να την δηλητηριάσουν, όμως επειδή δεν μπόρεσαν, αποφάσισαν να την σκοτώσουν.

αρχική εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Η μάνα που έριξε δηλητήριο στις φακές και σκότωσε την έγκυο κόρη της. Ήθελε να ξεπλύνει την «ντροπή» επειδή ήταν ανύπαντρη1990. Η δολοφονία του διευθυντή του Ψυχιατρείου Κρατούμενων Μάριου Μαράτου από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη». Οι υπερασπιστές του και οι καταγγελίες για τη δράση του στη φυλακή και τα δικαστήρια

The post Ομολόγησε η 15χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της. Και τρίτος ανήλικος παρών στο φονικό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομολόγησε, 15χρονη,omologise, 15chroni