Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Ινδία. Πάνω από οι 40 νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Την ώρα της φωτιάς οι εργάτες κοιμόντουσαν

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στην πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με αξιωματούχους, τουλάχιστον 43 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην παλιά συνοικία της πόλης και η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με τις διασωστικές υπηρεσίες, τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, δεκάδες εργαζόμενοι βρίσκονταν κοιμισμένοι στο τεράστιο κτίριο. Η εξάπλωσή της ήταν ταχύτατη και δεν τους άφησε χρόνο να αντιδράσουν.
Επιπλέον, οι στενοί δρόμοι της περιοχής δυσκόλεψαν το έργο της πυροσβεστικής

καθώς καθυστέρησε να φτάσει.

At least 35 people are feared dead in the fire that broke out in a house in Anaj Mandi on Rani Jhansi Road today morning.#DelhiFire pic.twitter.com/8fe87aZQfj

— Tauseef Sheikh (@tauseefjourno) December 8, 2019

«Τραγική απώλεια πολύτιμων ζωών», χαρακτήρισε το γεγονός ο Αμίτ Σαχ, υπουργός Εσωτερικών της χώρας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής: «Η πυρκαγιά ξέσπασε σε έναν χώρο 55 τετραγωνικών μέτρων. Ο χώρος ήταν πολύ σκοτεινός. Πρόκειται για ένα εργοστάσιο όπου φυλάσσονται σχολικές τσάντες, μπουκάλια και άλλα υλικά».
Πάντως, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πάνω από 50 εργάτες έχουν ήδη διασωθεί και μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μερικοί από αυτούς δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα τραύματά τους, με τον αριθμό των νεκρών να αναμένεται να ανέβει.

The post Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Ινδία. Πάνω από οι 40 νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Την ώρα της φωτιάς οι εργάτες κοιμόντουσαν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα