Πέθανε ο τηλεοπτικός πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον στα Φιλαράκια. Ο βραβευμένος ηθοποιός Ρον Λέιμπμαν νοσηλευόταν με πνευμονία

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Ρον Λέιμπμαν, που έπαιξε τον πατέρα της Ρέιτσελ Γκριν στη δημοφιλή σειρά Τα Φιλαράκια

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες με πνευμονία σε κλινική της Νέας Υόρκης.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η εταιρεία εκπροσώπησης του ηθοποιού μέσα από την ιστοσελίδα «Wrap», αναφέροντας: «Εμείς όλοι από το Abrams Artists Agency, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τα θλιβερά νέα.

Ένας ταλαντούχος ηθοποιός με καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο έφυγε από τη ζωή. Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένειά του».

Ο Λέιμπμαν είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη το 1937. Το 1979 κέρδισε βραβείο Emmy για τη σειρά Kaz, που συνυπέγραφε με τον Don Carlos Dunaway και ήταν παράλληλα πρωταγωνιστής, ενώ κέρδισε και βραβείο Tony για το θεατρικό έργο «Angels in America». Ο Λέιμπμαν συμμετείχε σε ταινίες όπως το «Slaughterhouse-Five», το «Where’s Poppa» και το «Norma Rae».   Σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σάλι Φιλντ αποχαιρέτησε τον ηθοποιό ευχαριστώντας τον και αναφέροντας πως ο Λέιμπμαν υπάρχει μέσα στις πιο όμορφες αναμνήσεις που έχει από την καριέρα της.

The post Πέθανε ο τηλεοπτικός πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον στα Φιλαράκια. Ο βραβευμένος ηθοποιός Ρον Λέιμπμαν νοσηλευόταν με πνευμονία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα