Δολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Άλλες δυο φορές η ανήλικη κόρη και ο17χρονος φίλος της προσπάθησαν να την δολοφονήσουν. Της έδωσαν χάπια και δηλητήριο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Κατηγορούμενοι είναι η 15χρονη κόρη της μαζί με άλλους δύο ανήλικους, οι οποίοι όπως έγινε γνωστό είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν να σκοτώσουν την άτυχη καθαρίστρια.

Αρχικά αγόρασαν χάπια, τα έριξαν στον καφέ της 50χρονης χωρίς όμως να ολοκληρωθούν τα σχέδια τους. Η επόμενη απόπειρά τους έγινε με δηλητήριο και όταν απέτυχαν και με αυτόν τον τρόπο δολοφονίας, το βράδυ της Παρασκευής

Οι δύο τους  κατονόμασαν στους αστυνομικούς έναν 16χρονο Έλληνα συνεργό τους

ο οποίος, κατά την ομολογία τους, ήταν αυτός που σκότωσε την 50χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομολογία τους είπαν ότι αποφάσισαν να κάνουν τη δολοφονία πριν από έναν μήνα και τότε φώναξαν τον 16χρονο φίλο τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες , ο 17χρονος ακινητοποίησε την 50χρονη ενώ κοιμόταν και ο 16χρονος την μαχαίρωσε. Η κοπέλα από την πλευρά της υποστήριξε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν αντέδρασε καθόλου στη δολοφονία.

Μετά το φονικό, η 15χρονη και ο Ρουμάνος άρπαξαν την κάρτα της μητέρας της και έκαναν αναλήψεις από διάφορα ATM.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι που έχουν συλληφθεί είπαν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν τους τελευταίους έξι μήνες όταν η κοπέλα φιλοξένησε τον 17χρονο και η 50χρονη μητέρα αντιδρούσε.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Το διάσημο αυτόγραφο της Κλεοπάτρας εντοπίστηκε σε πάπυρο στο Βερολίνο. Πώς σχετίζεται με την μοιραία ναυμαχία στο Άκτιο, που σήμανε το τέλος του εραστή της, Μάρκου Αντώνιου

The post Δολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Άλλες δυο φορές η ανήλικη κόρη και ο17χρονος φίλος της προσπάθησαν να την δολοφονήσουν. Της έδωσαν χάπια και δηλητήριο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα