Αντέδρασε ο LeBron James στην ανάδειξη του Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά ως MVP του NBA

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή του NBA, η ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP (Most Valuable Player) για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ήδη κερδίσει τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού του πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα, γίνεται μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ

που την ίδια σεζόν αναδεικνύεται MVP και κορυφαίος αμυντικός. Είχαν προηγηθεί ο Μάικλ Τζόρνταν τη σεζόν 1987-88 και ο Χακίμ Ολάζουον την αγωνιστική περίοδο 1993-94.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στο TNT για την τεράστια διάκριση του για δεύτερη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα του NBA τονίζοντας πως θα προτιμούσε να τον αποκαλούν MVP όταν πάρει το πρωτάθλημα στην Λίγκα.

«Μη με αποκαλείτε MVP. Ξέρετε ποιος είναι ο στόχος και είναι διαφορετικός. Μην με πείτε MVP, μέχρι να γίνω πρωταθλητής», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσο για το μέλλον του ο Greek Freak έδειξε διάθεση να μείνει στους Μιλγουόκι Μπακς για πάντα τονίζοντας πως η πρώτη κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου του έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter:

pic.twitter.com/SHlLxYLvUK

— Giannis Ugo Antetokounmpo (@Giannis_An34) September 18, 2020

Η αντίδραση του ΛεΜπρον Τζέιμς

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δήλωσε ότι αδικήθηκε στην ψηφοφορία για τον MVP και σχολίασε το αποτέλεσμα.

«Με νευρίασε, αυτή είναι η ειλικρινής μου απάντηση. Με νευρίασε γιατί από τις 101 ψήφους, πήρα 16. Αυτό με νευρίασε πιο πολύ απ’ όλα. Δεν θα κάτσω εδώ να κλαίγομαι για την διαδικασία. Έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια, το ξέρω αυτό. Έχει αλλάξει. Κάποιες φορές είναι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα, κάποιες φορές είναι εκείνος που είναι καλύτερος στα στατιστικά του, έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια».

Και συνέχισε «ο Γιάννης είχε μια εκπληκτική σεζόν, σίγουρα μπορώ να πω αυτό. Είμαι μια χαρά, μην μπερδευτείτε, είμαι μια χαρά, θα κοιμηθώ μια χαρά το βράδυ. Δεν ξέρω πόσο παρακολουθούν το παιχνίδι του μπάσκετ ή απλά πάνε για την… αφήγηση».

H ανάρτηση του στο Twitter:

LeBron tweeted this after saying he was “pissed off” about MVP voting pic.twitter.com/7xngv6mdnf

— SportsCenter (@SportsCenter) September 19, 2020

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: Wikipedia

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η αμερικανή ακτιβίστρια με το τσεκούρι που βανδάλιζε τις κάβες και τα σαλούν. Ήταν υπέρ της ποτοαπαγόρευσης και μέσα σε μια δεκαετία συνελήφθη περισσότερες από 30 φορές

The post Αντέδρασε ο LeBron James στην ανάδειξη του Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά ως MVP του NBA appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα