Ανοίγουν από σήμερα οι οργανωμένες παραλίες – ξαπλώστρες με αποστάσεις και αντισηπτικά. Ακολουθούν τα γυμναστήρια – πρώτα για τους εμβολιασμένους

Ανοίγουν από σήμερα οι οργανωμένες παραλίες της χώρας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα στη χθεσινή ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ξαπλώστρες με αποστάσεις, μειωμένος αριθμός λουόμενων και αντισηπτικά στα τραπεζάκια αποτελούν τα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή επανέναρξη λειτουργίας των πλαζ.Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μαςΓια τη μετακίνηση στις οργανωμένες παραλίες απαιτείται η αποστολή SMS στο 13033 με κωδικό 6.Σειρά έχουν τα γυμναστήρια

Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και από αρχές Ιουνίου και για τους υπόλοιπους πολίτες, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Open.

«Θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και προοδευτικά για τους υπόλοιπους. Θα έχουμε νέο χρονοδιάγραμμα μέσα στη βδομάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ διευκρίνισε ότι θα μπορούν να γυμναστούν «όσοι έχουν κάνει ακόμα και την πρώτη δόση του εμβολίου».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως «γύρω στις 17 θα ανοίξουν δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους, ενώ στις αρχές του Ιούνη θα ανοίξουν τα γυμναστήρια για όλους». Το υφυπουργείο Αθλητισμού δήλωσε για τα ιδιωτικά γυμναστήρια, ότι τα μέλη της υποεπιτροπής αθλητισμού θα μελετήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί στη ΓΓΑ για παρατηρήσεις, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες επανέναρξής τους.

«Οσο προχωρούν οι εμβολιασμοί, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα ανοίγουν οι πλαζ και μες στη βδομάδα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις δεξιώσεις γάμων στα κτήματα, αλλά και για τα κέτερινγκ» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

Ο υπουργός τόνισε ότι όλα γίνονται σε συνάρτηση με τους εμβολιασμούς και υποννόησε την 15η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ανοίγει ο τουρισμός, ως ημερομηνία για την άρση του μέτρου του ραντεβού στα μαγαζιά (sms), αλλά και της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η «Coca Cola» ήταν αρχικά φάρμακο για τον πονοκέφαλο και περιείχε κοκαΐνη. Τελικά έγινε το διασημότερο αναψυκτικό και το σήμα κατατεθέν των Αμερικανών

The post Ανοίγουν από σήμερα οι οργανωμένες παραλίες – ξαπλώστρες με αποστάσεις και αντισηπτικά. Ακολουθούν τα γυμναστήρια – πρώτα για τους εμβολιασμένους appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou