Η Πατριωτική Ένωση Στηρίζει την Ενίσχυση του ΠΝ και της ΠΑ

Η Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση με ανακοίνωση της εκφράζει τη στήριξη της στην ενδυνάμωση του ΠΝ και της ΠΑ.Στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Η συζήτηση στη Βουλή των συμβάσεων για την προμήθεια των φρεγατών Belharra, των έξι επιπλέον αεροσκαφών Ραφάλ και των συγχρόνων τορπιλλών για τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, έδωσε την ευκαιρία να εκφρασθεί η έγκριση της πλειοψηφίας της Βουλής, αλλά και να διεξαχθεί στη Βουλή μια χρήσιμη συζήτηση για την αμυντική και εξοπλιστική πολιτική της χώρας.
Η Πατριωτική Ένωση επιδοκιμάζει και υπερθεματίζει για τις εν λόγω προμήθειες, που έρχονται, με μεγάλη καθυστέρηση, να ενισχύσουν την αεροναυτική άμυνα της χώρας, μετά από χρόνια, δυστυχώς, εξοπλιστικής απραξίας. Θεωρεί επίσης ως κατεπείγουσα την προμήθεια των υπό διαπραγμάτευση κορβετών, η οποία πρέπει να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατό.
Η Πατριωτική Ένωση, με την ευκαιρία αυτή, επισύρει την προσοχή στην ανάγκη να βελτιωθεί ουσιαστικά το μισθολογικό καθεστώς των Ενόπλων Δυνάμεων, που αγωνίζονται, με αυτοθυσία, νυχθημερόν, για το καλό της Πατρίδος.

The post Η Πατριωτική Ένωση Στηρίζει την Ενίσχυση του ΠΝ και της ΠΑ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατριωτική Ένωση Στηρίζει, Ενίσχυση,patriotiki enosi stirizei, enischysi