Πρεμιέρα για την ομάδα των Bovillage Ambassadors

Σε συνέχεια της παρουσίασήςτους στον κλαδικό Τύπο, η ομάδα των BovillageAmbassadors πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη της εμφάνιση,σε…απαρτία (ή σχεδόν, καθώς ο ΑντώνηςΚαραμαλέγκος έλειπε για καλό σκοπό, στην προετοιμασία εν όψει του World Butcher Awards) την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατοςτης Αθήνας.

Η επισημοποίηση των εκλεκτώνεπαγγελματιών από όλη την Ελλάδα και η επικύρωση

του καίριου ρόλου που θαεπιτελέσουν ως πρεσβευτές της μάρκας γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότηταςBovillage έγινε παρουσία του κρεοτέχνη απεσταλμένου της ΓαλλικήςΔιεπαγγελματικής Interbev Luc Perez, σε μιασυγκινητική τελετή που επισφράγισε τη συνεργασία και τους ισχυρούς δεσμούς πουφέρνουν κοντά τους επαγγελματίες του κρέατος των 2 χωρών.

Κάθε Ambassador έλαβε προσωπικό «Δίπλωμα» τιμής ένεκεν, στο οποίοαναγνωρίζονται «η τεχνογνωσία, η δέσμευση στην ποιότητα, η εμπιστοσύνη» αλλάκαι «η ικανότητα να μεταλαμπαδεύσει τις παραπάνω αξίες» και στις επόμενεςγενιές επαγγελματιών.

Τα σεμινάρια, με θέμα«Γαλλική κοπή και αξιοποίηση βόειου κρέατος, για την ανάδειξη και τηνπροστιθέμενη αξία» παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον οι μαθητές της Σχολής, ενώπαρευρέθηκε και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Έρευνας, Καινοτομίας καιΕκπαίδευσης του ΥΠΑΑΤ Βασίλειος Μερέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τοσεμινάριο επαναλήφθηκε και την επομένη, Τετάρτη 23/10, στη σχολή Meat Pro.

Η ομάδα των Bovillage Ambassadors από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, έδωσε με μοναδικό τρόπο τοστίγμα της, αποδεικνύοντας ζωντανά και έμπρακτα την αγάπη, το πάθος, τηδυναμική, το μεράκι αλλά και τη σεμνότητα που τη χαρακτηρίζει. Όλα τα μέλη τηςομάδας τόνισαν ανεξαιρέτως πως το κρέας είναι «στην καρδιά», πόσο χρειάζεται νααγαπάς αυτό που κάνεις και πως «κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον»εφόσον «συνέχεια μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε».

Πέρα από κάθε αμφιβολία η κοινή σύμπλευση Ελλήνων και Γάλλων σε αυτό το όμορφο ταξίδι αποδεικνύει ότι το κρέας έχει τη δικη του γλώσσα, τις δικές του αξίες και τους δικούς του Αmbassadors!

Στις 8/12 οι Ambassadors θα συναντηθούν και πάλι για μία μεγάλη εκδήλωση εν όψει των Χριστουγέννων, με πολλές πρωτότυπες προτάσεις! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα στο Facebook Bovillage Greece

The post Πρεμιέρα για την ομάδα των Bovillage Ambassadors appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα