Μεγάλη συμμετοχή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

Την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του πραγματοποίησε χθες Τετάρτη10 Απριλίου το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης. Η Συνέλευση έγινε στηναίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίστηκεγια άλλη μία φορά από υψηλή συμμετοχή των μελών του Σωματείου, το οποίο εξέδωσεκαι σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι:

«Η

Συνέλευση ξεκίνησε με την παρουσίαση του οικονομικούαπολογισμού. Ο πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής κος Τυροβούζης Δημήτριοςπαρουσίασε τον οικονομικό ισολογισμό, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα και η Διοίκησηαπαλλάχθηκε.

Στην συνέχεια, δύο αντιπρόσωποι της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Μ.Ε.Θεσ/νίκης ο κος Μωραΐτης Στέφανος και η κα Σταμάτη Στυλιανή, κατόπινπροσκλήσεως τους από το Διοικητικό Συμβούλιο και στα πλαίσια του ανοιχτούδιαύλου επικοινωνίας μεταξύ του Σωματείου και των Υπηρεσιών, παρευρέθηκαν στη Συνέλευσηκαι ενημέρωσαν τα μέλη για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των ζωικώνυποπροϊόντων και έπειτα δέχθηκαν ερωτήσεις και απορίες από τα μέλη επάνω στοσυγκεκριμένο θέμα.

Με την αποχώρηση των αντιπροσώπων της ΔιεύθυνσηςΚτηνιατρικής, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου κος Μπαλαμπανίδης Νικόλαος,προχώρησε στον απολογισμό των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου επισημαίνονταςτις σημαντικότερες δράσεις στις οποίες προέβη η Διοίκηση το περασμένο έτοςαποδεικνύοντας την ανταποδοτικότητα του Σωματείου προς τα μέλη του και τις κινήσειςεξωστρέφειας προς το πελατειακό κοινό των κρεοπωλείων-μελών του Σωματείου.

Επιπρόσθετα, ο ταμίας του Σωματείου κος Σκευαράκης Χρήστοςενημέρωσε τα μέλη για τη νέα εορταστική καμπάνια του Πάσχα με λαχειοφόρο κλήρωσηγια το πελατειακό κοινό των κρεοπωλείων που πραγματοποιεί το Σωματείο. ΗΚαμπάνια αυτή διαδέχεται την Καμπάνια των Χριστουγέννων, η επιτυχία της οποίαςέδωσε το έναυσμα στη Διοίκηση να την επαναλάβει και το Πάσχα.

Τα παρόντα μέλη παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον όλη τηνσυνέλευση από την αρχή μέχρι το τέλος και επικράτησε ουσιαστικός και εποικοδομητικόςδιάλογος μεταξύ μελών και Διοίκησης καθ’ όλη την διάρκεια σε κλίμα σύμπνοιαςκαι ομόνοιας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το έντονο ενδιαφέρον τωνσυναδέλφων για την ανάπτυξη και την εξυγίανση του κλάδου των κρεοπωλών.

Τέλος, μετά από προσφορά μιας ζυγιστικής από την εταιρία SeldiGroup E.E. και ενός μοσχαρίσιου μπουτιού από την εταιρία Μποζιονέλος, τοΣωματείο πραγματοποίησε κλήρωση για τα παρόντα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλητης Συνέλευσης.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ευχαριστεί θερμάγια τη συμμετοχή τους τα μέλη, γιατί όπως λέει και το μότο του Σωματείου “ηΣυμμέτοχη σου - η Δύναμή σου”».

Keywords
Τυχαία Θέματα