650 αρνιά από την ΕΒΟΛ σε άπορους της Μαγνησίας μέσω του Συλλόγου Κρεοπωλών

Συμμετοχή του Συλλόγου Κρεοπωλών Ν. Μαγνησίας σε μια σημαντική κίνηση αλληλεγγύης από την συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία του Βόλου - την ΕΒΟΛ, ενόψει του Πάσχα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ στη Λάρισα. Όπως δήλωσε στο meatnews.gr o κ. Αντώνης Κανελλόπουλος, το σωματείο των κρεοπωλών, αποφάσισε

να γίνει αρωγός σε μια πρωτοποριακή πανελλαδικά ενέργεια, όπως είναι η πρωτοβουλία του τοπικού συνεταιρισμού και να προμηθευτεί 650 αρνιά τα οποία θα διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής.

Τα αρνιά αυτά θα τα προμηθευτεί ο Σύλλογος Κρεοπωλών από την περιοχή της Μαγνησίας -και αυτό ήταν μια προϋπόθεση που έθεσε η ΕΒΟΛ, την οποία υποστηρίζει και το σωματείο κρεοπωλών για τη στήριξη της τοπικής παραγωγής. Η διάθεσή τους θα γίνει μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και της Εκκλησίας.

"Είναι μεγάλη τιμή για μας, που ο τοπικός Συνεταιρισμός μας εμπιστεύθηκε", δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος. "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζο για την ενέργειά του και δηλώνουμε σε όλους ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξε ο Συνεταιρισμός".

Keywords
Τυχαία Θέματα