Κωνσταντίνος Βαφειάδης: Ο καθένας μας θα κριθεί για τα λόγια και τις πράξεις του..!

Η μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών και η αξιοποίηση-εκμετάλλευση των ελεύθερων χώρων που έχει αποκτήσει τα τελευταία 9 χρόνια ο Δήμος Βριλησσίων είναι το στοίχημα για την επόμενη δημοτική περίοδο, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Βαφειάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Έπρεπε να τρέξουμε τις συλλογικές μας διαδικασίες. Είναι βαριά η ευθύνη να ολοκληρώσουμε το έργο της δημοτικής αρχής του Ξένου Μανιατογιάννη μέχρι τις 31/12/2023. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να τηρούμε τις συλλογικές

μας αποφάσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βαφειάδης, κληθείς να σχολιάσει την εκλογή του στη θέση του δημάρχου, αλλά και την επιλογή του ως υποψηφίου δημάρχου της παράταξης Μανιατογιάννη τον προσεχή Οκτώβρη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που υλοποιήθηκαν, σε αυτά που τρέχουν τώρα, αλλά και σε όσα προγραμματίζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντίνου Βαφειάδη στο παρακάτω link:

The post Κωνσταντίνος Βαφειάδης: Ο καθένας μας θα κριθεί για τα λόγια και τις πράξεις του..! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα