Ήττα στην Κρήτη για την Κηφισιά για το κύπελλο Ελλάδος – Έχασε από τον ΟΦΗ με 3-1

Χορταστικό ποδοσφαιρικό θέαμα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου η κρητική ομάδα αντιμετώπισε την Κηφισιά για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, την οποία και κέρδισε με σκορ 3-1, βάζοντας γερά θεμέλια για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με κέφια στον αγώνα και σκόραραν νωρίς, στο 7ο λεπτό, με την κεφαλιά του Τοράλ, αλλά οι Αθηναίοι απάντησαν γρήγορα, τρία λεπτά αργότερα, με τον Αντερέγκεν. Παρά την ισοφάριση,

οι Κρήτες συνέχισαν να πιέζουν, τακτική που ευδοκίμησε στο 25′, με δράστη και πάλι τον Τοράλ που έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το 3-1 έγινε στο 75′, όταν ο Λουίζ Φελίπε δέχθηκε την έτοιμη πάσα από τον Λάρσον κι εκείνος απλώς έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κρίστινσον.

ΟΦΗ (Πέδρο Καραβέλα): Μπάουμαν, Μαρινάκης (62’ Λάρσον), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Νέιρα (62’ Ρειέρα), Τοράλ (69’ Ντίκο), Αμπάντα (80’ Γκλάζερ), Φελίπε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Επαμεινώνδας Κουτρομάνος): Κρίστινσον, Παρράς, Μασούρας, Μποτία (57’ Σπίνος), Τσάπαν, Παπασάββας (69’ Πρίτσας), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (69’ Τετέι), Σάντος (59’ Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς (76’ Σμπώκος), Αντερέγκεν.

The post Ήττα στην Κρήτη για την Κηφισιά για το κύπελλο Ελλάδος – Έχασε από τον ΟΦΗ με 3-1 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήττα, Κρήτη, Κηφισιά, Ελλάδος – Έχασε, ΟΦΗ, 3-1,itta, kriti, kifisia, ellados – echase, ofi, 3-1