Ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσει Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) προκειμένου οργανωμένα να παρέχει στους δημότες και επισκέπτες του ένα σύνολο διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών που αποσκοπούν στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας εντός των διοικητικών του ορίων.

Κατά τη διαδικασία σύνταξης του ΣΑΠ είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση με στόχο την αξιολόγηση των προτεινόμενων παρεμβάσεων για την εξασφάλιση προσβασιμότητας στους υπαίθριους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου και ως προς τα

δημόσια κτήρια ή τα κτήρια που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες και άλλες χρήσεις, τα οποία απαιτείται να γίνουν προσβάσιμα από τους φορείς και τους πολίτες.

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας στον Δήμο.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

Δυνατότητα συμμετοχής έως Παρασκευή 08/12/2023.

Το ερωτηματολόγιο της διαβούλευσης

The post Ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση, Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας, Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης,anoichti ilektroniki diavoulefsi, schedio astikis prosvasimotitas, dimo lykovrysis – pefkis