Γρ. Λέων: Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και θα τον ενισχύσουμε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γρηγόρης Λέων και μέλη του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί έδωσαν το «παρών» σε αθλητικές εκδηλώσεις συλλόγων που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

«Ο αθλητισμός δεν είναι απλώς μια διέξοδος, είναι τρόπος ζωής που έχει προεκτάσεις στην υγεία μας, τη συμπεριφορά μας, την ανάπτυξη των παιδιών μας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και αλληλεπιδρούμε στην πόλη μας» τονίζει ο Γρηγόρος Λέων και προσθέτει:

«Ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση βλέποντας

τόσα νέα παιδιά -αλλά και μεγαλύτερους αθλητές και γονείς και φίλους- στις αθλητικές εκδηλώσεις που τις προηγούμενες μέρες οργάνωσαν σύλλογοι της περιοχής μας για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς. Η ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου ΑΛΤΙΣ Λυκόβρυσης, στον προαύλιο χώρο του Πολυχώρου Μπενίση, με επιδείξεις από μικρούς αθλητές, η καλοκαιρινή γιορτή του Αστέρα Πεύκης στο κλειστό γυμναστήριο “Χρήστος Μωραΐτης”, η γιορτή του Γυμναστικού συλλόγου Φοίνικα στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης και το Φιλανθρωπικό Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Κ9 Λυκόβρυσης, μας έδειξαν για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικός είναι για μια πόλη ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Αυτό τον αθλητισμό θα στηρίξουμε, δουλεύοντας ΜΑΖΙ με τα σωματεία και τους αθλητές. Με βελτίωση των υποδομών και δημιουργία νέων εκεί που χρειάζεται. Με προγράμματα που θα συνδυάζουν τη δημοτική στήριξη με την ιδιωτική πρωτοβουλία και τον εθελοντισμό. Με ευρωπαϊκές συνεργασίες που θα ανοίξουν ακόμα περισσότερο τους ορίζοντες των αθλούμενων και θα τους προσφέρουν νέες εμπειρίες. Με ταυτόχρονη στήριξη των γυμναστών και των προπονητών. Και με συνεχή ενημέρωση για την ανάγκη να μένουν οι αθλητές μακριά από ουσίες που καταστρέφουν το σώμα τους και τελικά τη ζωή τους. Συγχαρητήρια σε όλους».

The post Γρ. Λέων: Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και θα τον ενισχύσουμε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα