Δημοπράτηση αντιπλημμυρικών έργων, αθλητικών υποδομών και παρεμβάσεις στον οδοφωτισμό στο επίκεντρο συνάντησης του περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου

Σημαντικά έργα που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας, στη μείωση της ταλαιπωρίας, αλλά και στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής του Χαϊδαρίου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του δημάρχου Β. Ντηνιακού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο περιφερειάρχης ζήτησε από τα στελέχη της Περιφέρειας να συνεργαστούν στενά με τα στελέχη του Δήμου προκειμένου  να γίνει έλεγχος για τυχόν ανάγκη επικαιροποίησης των τευχών δημοπράτησης και του προϋπολογισμού των έργων, ώστε να προχωρήσει και η απαιτούμενη σύναψη

προγραμματικής σύμβασης  και εν συνεχεία η δημοπράτηση των έργων.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν για τα έργα «Ενίσχυσης υποδομών αποχέτευσης ομβρίων της Βορειοδυτικής Λεκάνης Χαϊδαρίου» προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, την «Αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής Κάτω Αφαίας Σκαραμαγκά»  προϋπολογισμού 5,5 εκατ. ευρώ, τη σύνδεση του δικτύου ομβρίιων στρατοπέδου με το δίκτυο της Πόλης του Χαϊδαρίου προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ, την αναβάθμιση αθλητικών χώρων προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ, παρεμβάσεις τοπικής κλίμακας για την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου κ.ά.      

Η αναλυτική ανακοίνωση από τη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον δήμαρχοΛήψη

The post Δημοπράτηση αντιπλημμυρικών έργων, αθλητικών υποδομών και παρεμβάσεις στον οδοφωτισμό στο επίκεντρο συνάντησης του περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοπράτηση, Αττικής, Χαϊδαρίου,dimopratisi, attikis, chaidariou