Γ. Μυλωνάκης: Απαίτηση των Δημοτών και δική μας δέσμευση ένας πραγματικά σύγχρονος Δήμος Αγίας Παρασκευής

Δυναμική ήταν η παρουσία της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε στο 7th Smart Cities Conference, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Συγκεκριμένα, στην ετήσια μεγάλη συνάντηση που διοργανώνει η Boussias Communications για τα στελέχη των Δήμων, όπου συζητούνται θέματα που αφορούν στις λειτουργίες των πόλεων την… επόμενη μέρα, συμμετείχαν από πλευράς της δημοτικής παράταξης της Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Τάσος Μπομπόνης, Τάνια Νικολούλια, Αικατερίνη Βιδάλη και Χρήστος Πένητας.

Στόχος του συνεδρίουείναι να φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους του Δημόσιου Τομέα και της ΤοπικήςΑυτοδιοίκησης, με τους τεχνολογικούς φορείς που χαράσσουν τον δρόμο για τημετάβαση μιας πόλης σε «ευφυή».

Μάλιστα, λόγω τηςχρονικής συγκυρίας, η φετινή συνάντηση είχε ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς όλοι οιυποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές επιθυμούν να διαμορφώσουν τη δική τουςατζέντα για να κάνουν την πόλη τους σύγχρονη και «έξυπνη», οπότε το Smart Cities Conference αποτελεί ιδανικόσημείο για να αντληθούν χρήσιμες πληροφορίες από τους πλέον ειδικούς.

Σχετικά με το φετινό SmartCities Conference, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης έκανε την ακόλουθηδήλωση:

«Παρακολουθήσαμεμε ενδιαφέρον τις απόψεις καταξιωμένων επιστημόνων και εκπροσώπων της ΤοπικήςΑυτοδιοίκησης για το πώς η σημερινή τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή μας στιςπόλεις μας καλύτερη, ασφαλέστερη, δίνοντάς μας παράλληλα απίστευτες δυνατότητεςγια οικονομική ανάπτυξη και αειφορία.

»Για εμάς, στη δημοτική παράταξη “Αλλάζουμε”, η μετάβαση σε ένα σύγχρονο μοντέλο για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, όπου οι δημοτικές υπηρεσίες, αλλά και οι υποδομές της πόλης, θα στηρίζονται σε σύγχρονες και “έξυπνες” βάσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματός μας.

»Ο Δημότης σήμερα απαιτεί αμεσότητα στις καθημερινές συναλλαγές του, αποτελεσματική ανταπόκριση στα αιτήματά του, πολλαπλές δυνατότητες ανάπτυξης σε διάφορα πεδία δραστηριότητας και γενικότερα έναν Δήμο που θα “απαντά” ικανοποιητικά στις διαρκώς αυξανόμενες προκλήσεις της ζωής σε μια σύγχρονη πόλη.

»Απαιτεί, δηλαδή, όλα όσα οφείλει να προσφέρει ένας Δήμος στον 21ο αιώνα που διανύουμε. Αυτόν τον Δήμο οραματιζόμαστε και γι’ αυτόν τον Δήμο θα εργασθούμε σκληρά, από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε τα καθήκοντά μας ως διοίκηση, αν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους».

The post Γ. Μυλωνάκης: Απαίτηση των Δημοτών και δική μας δέσμευση ένας πραγματικά σύγχρονος Δήμος Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα