Ρένα Δούρου: Το 2014 υπογράψαμε ένα σύμφωνο αξιοπρέπειας με τους πολίτες

«Σήμερα ξεκινάμε και στον Κεντρικό Τομέα την επόμενη ημέρα στην Αττική. Συνεχίζουμε τη σοβαρή δουλειά που έχει γίνει και συνεχίζεται» τόνισε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρουστην εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. «Και, το κυριότερο, δουλεύουμε για να κλείσουμε τον δρόμο σε εκείνους που παριστάνοντας τους “νέους” ενώ εκπροσωπούν το πιο παλιό

και από το παλιό, τολμούν να διεκδικήσουν ξανά την Αττική. Δεν θα τα καταφέρουν» επισήμανε η ίδια.

Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, περιέγραψε αναλυτικά τους άξονες του πολύπλευρου και πολυεπίπεδου έργου που γίνεται στους 8 Δήμους του Κεντρικού Τομέα, σκιαγραφώντας παράλληλα τα επόμενα βήματα.

Η περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για «μια δουλειά συλλογική, χωρίς αποκλεισμούς ή στήριξη ημετέρων, όπως γινόταν στο παρελθόν». «Μια δουλειά που αφορά τις υποδομές, τις κοινωνικές παρεμβάσεις, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. Μια δουλειά με μετρήσιμα και χειροπιαστά αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για το Πεδίο του Άρεως, είτε πρόκειται για το νέο Ψηφιακό Μουσείο της Ακρόπολης. Ή για τις εκδηλώσεις της Αθήνας Ελεύθερης. Ή την αποκατάσταση ενός εμβληματικού χώρου για τη μουσική σκηνή, όχι της Αττικής, αλλά του τόπου, του Λυκαβηττού» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ή για τα δεκάδες έργα κρίσιμων υποδομών, αντιπλημμυρικών, αστικών αναπλάσεων που τα περισσότερα από αυτά έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια, τα υλοποιούμε εμείς εδώ και 4,5 χρόνια και είναι σε εξέλιξη στους Δήμους του Κεντρικού Τομέα, όπως άλλωστε και σε όλη την Αττική», σημείωσε η ίδια.


Βασικά σημεία από την παρέμβαση της περιφερειάρχη Αττικής Download

The post Ρένα Δούρου: Το 2014 υπογράψαμε ένα σύμφωνο αξιοπρέπειας με τους πολίτες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα