Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Φραγκοκκλησιάς στο Μαρούσι από τις 19/2

Έργα επέκτασης αγωγού όμβριων υδάτων σε τμήμα της οδού Φραγκοκκλησιάς στον Παράδεισο Αμαρουσίου θα εκτελεστούν από τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και για διάρκεια 20 ημερών. Τα έργα εντάσσονται στο σχέδιο για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, στο διάστημα αυτό, θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές παρεμβάσεις:

Θα απαγορευθεί η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση επί της οδού Φραγκοκκλησιάς, από την οδό Αιγιαλείας ως την οδό Γρανικού. Διευκρινίζεται ότι ενώ το οδόστρωμα κυκλοφορίας οχημάτων θα παραμείνει
κλειστό, θα έχει διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση πεζών επί των πεζοδρομίων της οδού.Θα μονοδρομηθεί η οδός Αιγιαλείας στο τμήμα της από τη διασταύρωση της οδού Φραγκοκκλησιάς μέχρι την οδό Κοσμά Αιτωλού (με κατεύθυνση κίνησης στο ανωτέρω τμήμα από την οδό Φραγκοκκλησιάς προς την οδό Κοσμά Αιτωλού).Η πρόσβαση προς τη Λεωφόρο Κηφισίας για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Φραγκοκκλησιάς, θα γίνεται μέσω της οδού Αιγιαλείας και εν συνεχεία μέσω της οδού Παραδείσου.

The post Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Φραγκοκκλησιάς στο Μαρούσι από τις 19/2 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα