«Άδειασμα» από ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο

Μπορεί το δικαστικό θρίλερ με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης να τελείωσε, αλλά οι πολιτικοί κλυδωνισμοί συνεχίζονται. Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας Πεντέλης δεν φαίνεται να ξέχασε την επιλογή του συνδυασμού Πεντέλη Πόλη Πρότυπο να αποχωρήσει από την προεκλογική σύμπραξη με την παράταξη του κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου (Δημοκρατική Συνεργασία), στην οποία και αποδίδει το γεγονός ότι χάθηκε η ευκαιρία να γίνει η συγκεκριμένη παράταξη διοίκηση, έχοντας

μεταξύ των εκλεγμένων συμβούλων και 8 μέλη της Ο.Μ. του κόμματος.

Η Οργάνωση Μελών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεκαθαρίζει ότι «ουδέποτε στήριξε και δεν στηρίζει την παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο (ΠΠΠ) με επικεφαλής τον Κώστα Αποστολίδη» (σ.σ. η παράταξη τελικώς εξέλεξε έναν σύμβουλο στο Δημοτικό Συμβούλιο), καθώς «τα μέλη και οι υποψήφιοι της συγκεκριμένης παράταξης (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Προσθέτει δε ότι «η Ο.Μ. Πεντέλης, ακολουθώντας την απόφαση του Κόμματος και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών, που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2023, στάθηκε θετικά στην πρόταση συνεργασίας με την παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία με επικεφαλής τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου».

Επίσης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, τονίζει ότι «δυστυχώς, η αυτόνομη κάθοδος της ΠΠΠ στέρησε τον Δήμο από μια διοίκηση που θα είχαμε τουλάχιστον 8 μέλη της Ο.Μ. στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για τα αυτοδιοικητικά στον Δήμο ΠεντέληςΛήψη

The post «Άδειασμα» από ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα