Ειδική επιχειρησιακή δράση στην Αγία Παρασκευή για την αντιμετώπιση της παραβατικότητα ανηλίκων

Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου. Η δράση αναπτύχθηκε σε αθλητικό και πολιτιστικό και σε πλατεία της πόλης, και στο πλαίσιό της ελέγχθησαν 37 άτομα, εκ των οποίων τα 32 ήταν ανήλικοι. Ένας ανήλικος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ βεβαιώθηκε

τροχονομική παράβαση για στέρηση άδειας μοτοποδηλάτου.

Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας, όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία. Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για τον σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

The post Ειδική επιχειρησιακή δράση στην Αγία Παρασκευή για την αντιμετώπιση της παραβατικότητα ανηλίκων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα