Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης λειτουργεί με τη βασική αρχή ότι η τοπική κοινωνία και η σχολική κοινότητα αποτελούν σημαντικούς πυλώνες για την πρόληψη, την πρώιμη ανίχνευση και την έγκαιρη παρέμβαση αναφέρει η δημοτική αρχή. Γι’ αυτό  το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου διοργανώνει έναν κύκλο ομιλιών και δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούν στον Δήμο.

Σχετικά με την πρωτοβουλία

ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης σχολιάζει: «Με την πεποίθηση ότι η συλλογική συνείδηση και δράση αποτελούν δείκτες πολιτισμού και εξέλιξης της κοινωνίας, εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Τμήμα  σε ατομικό επίπεδο, προχωράμε ως Δήμος στον σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων στην κοινότητα με στόχο την ενεργοποίηση, συμπερίληψη και ενδυνάμωση όλων των πόρων της τοπικής κοινωνίας για την επίτευξη της καλύτερης αποτελεσματικότητας προς όφελος των κατοίκων της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων, τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Τέλος, συγχαίρω και ευχαριστώ όλο το ανθρώπινο δυναμικό της κοινωνικής μας υπηρεσίας για το έργο που επιτελούν».

Διαβάστε αναλυτικά για τις δράσεις:

The post Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δράσεις, Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης,draseis, dimou lykovrysis – pefkis