Δείτε φωτό και βίντεο: «Πρασίνισε» η Ελλάδα από τους ολονύκτιους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού - 7ο αστέρι για τον Παναθηναϊκό

Δείτε φωτό και βίντεο: «Πρασίνισε» η Ελλάδα από τους ολονύκτιους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού - 7ο αστέρι για τον ΠαναθηναϊκόggakisMon, 05/27/2024 - 09:17

Ιστορία έγραψε ο Παναθηναϊκός με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα, κατέκτησε το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους.

Με εκπληκτική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό της Euroleague στο βερολίνο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιστρέψουν το μεσημέρι στις 13.30 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Οι «πράσινοι» θα βγουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας, όπου χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να τους υποδεχθούν.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο κόσμος βρέθηκε στην Ομόνοια και στο κέντρο της Αθήνας.

Αταμάν-Σλούκας

Ο Έργκιν Αταμάν, φανερά συγκινημένος, αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας όλης της χρονιάς. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να επιστρέψουμε, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι περήφανος. Ξέρετε ότι έχασα τον πατέρα μου μερικούς μήνες πριν. Είμαι σίγουρος ότι το είδε. Ήταν μαζί μου σε όλα τα πρωταθλήματα. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες και τους Τούρκους φιλάθλους», είπε ο Αταμάν.


Δείτε το νέο σήμα του «επτάστερου» Παναθηναϊκού

Η «πράσινη» ΚΑΕ φρόντισε να ανεβάσει στο προφίλ της στα social media το νέο σήμα με το 7ο αστέρι, που συμβολίζει τα ευρωπαϊκά τρόπαια του «τριφυλλιού».

Ε Π Τ Α Σ Τ Ε Ρ Ο Σ ⭐️☘️#WeTheGreens #paobcaktor #7thStar pic.twitter.com/GHrIGEpIzr

Panathinaikos BC (@paobcgr) May 26, 2024


MVP ο αρχηγός Κώστας Σλούκας

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR αναδείχθηκε MVP του Final 4, καθώς έκανε τα πάντα για να φτάσει η ομάδα του ως το τέλος της διαδρομής και να σηκώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο Βερολίνο.

Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε 24 πόντους, μάζεψε δύο ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ, δίνοντας ώθηση στους συμπαίκτες του. Ο Παναθηναϊκός περίμενε 13 χρόνια για να κατακτήσει το τρόπαιο, με τον αρχηγό του να είναι αυτός που ηγήθηκε στον τελικό για να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον νικητή.

Το πάρτι στα αποδυτήρια

Λίγο μετά τη λήξη, οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια, όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, αλλά και σε μπουγελώματα.

«Πρασίνισε» η Ελλάδα

Στους… επτά ουρανούς είναι όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που με τη λήξη της κόρνας της γραμματείας του τελικού του Final 4 στην Uber Arena ξεχύθηκαν να πανηγυρίσουν στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Λήμνος

Νάξος

Λαμία

Εύβοια

Σύρος


https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/pao1.jpg?itok=D3TgNXv-
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε, Πρασίνισε, Ελλάδα, Ευρωπαϊκού - 7ο, Παναθηναϊκό,deite, prasinise, ellada, evropaikou - 7o, panathinaiko