Μητσοτάκης για Βρετανία: Δεν θα μπλέξουμε σε εσωτερικά πολιτικά

Για την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση τους, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα σύντομο σχόλιό του στην εκδήλωση τελετής αποφοίτησης μελών του ΟΚΑΝΑ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε στην εκδήλωση για το ταξίδι του στο Λονδίνο, απάντησε χαριτολογώντας «εγώ δεν έκανα τίποτα. Μόνο η παρουσία μου», προσθέτοντας ότι ρωτήθηκε εάν θα δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο ότι «δεν

θα μπλέξουμε σε εσωτερικά πολιτικά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην ίδια γραμμή με όσα μετέδιδαν νωρίτερα διπλωματικές πηγές πως η κυβέρνηση δεν θέλει να δώσει συνέχεια στη διαμάχη Ελλάδας - Βρετανίας.

Σ' αυτή τη βάση, κυβερνητικές πηγές τόνιζαν νωρίτερα σήμερα ότι «στο πνεύμα των καλών μακροχρόνιων σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, τις οποίες και επιθυμούμε να διατηρήσουμε, δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε απ’ όσα έχουμε ήδη πει».

Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση απαντά εμμέσως πλην σαφώς στον Βρετανό πρωθυπουργό ο οποίος νωρίτερα σήμερα επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι ο Έλληνας ομόλογός του δεν κράτησε τις δεσμεύσεις του και ήθελε να τραβήξει πάνω του την προσοχή.

#Κυριάκος_Μητσοτάκης #Ρίσι_Σουνάκ #διπλωματικές_επαφές #ΟΚΑΝΑ #Ελλάδα_Βρετανία
Keywords
Αναζητήσεις
mitsotakis-gia-vretania-den-tha-blexoume-se-esoterika-politika.htm
Τυχαία Θέματα