Μηταράκης για Κούλογλου: Aναμασά θέματα που έχουν εξεταστεί και απαντηθεί

Σε σημερινή (31/1) ανάρτησή του στο Twitter, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, απαντά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος, όπως γνωστοποίησε, κάλεσε OLAF και Europol να διερευνήσουν τις καταγγελίες για διαφθορά ευρωβουλευτών σχετικά με το μεταναστευτικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός άφησε αιχμές οικονομικών συναλλαγών και διαφθοράς ευρωβουλευτών, που ασχολούνται με το προσφυγικό πρόβλημα, τόσο σε δηλώσεις του στην ελληνική τηλεόραση όσο και από το βήμα

της Βουλής.

Καθώς οι καταγγελίες «είναι σοβαρές καθώς προέρχονται από υπουργό, σας καλώ, ως ευρωβουλευτής που αισθάνεται άμεσα θιγμένος, να ξεκινήσετε αμέσως τις σχετικές έρευνες, ζητώντας και από τον κ. Μηταράκη όλα τα σχετικά στοιχεία που θεμελιώνουν τις καταγγελίες του», γράφει ο ευρωβουλευτής μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Στη συνέχεια καλεί το Ευρωκοινοβούλιο «να ερευνήσει τις παρακάτω υποθέσεις που αφορούν το ελληνικό υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου» απαριθμώντας μία σειρά από συμβάντα από το Μάιο του 2020, έως και τον Φεβρουάριο του 2022.

{https://twitter.com/SteliosKoul/status/1620383640399106054}

Στη σημερινή του ανάρτηση ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου απαντά:

Ο σοφός λαός λέει «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». Και για να «εκδικηθεί» την αντίθετη άποψη, κάνει και μια λίστα από δημοσιεύματα, αναμασώντας θέματα που έχουν εξεταστεί και απαντηθεί, πολλά από τα οποία ούτε καν έχω σχέση ….».

{https://twitter.com/nmitarakis/status/1620404342133235714}

ΜηταράκηςΚούλογλουΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑΣΥΡΙΖΑευρωβουλευτής
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα