Ελληνικό: Έρχονται τέσσερα νέα ξενοδοχεία

09:15 2/3/2022 - Πηγή: Reporter

Τέσσερα νέα ξενοδοχεία, 27 βίλες, 100 μεζονέτες και 200 διαμερίσματα στον πύργο της μαρίνας στο Ελληνικό έχει σκοπό να παραδώσει τα επόμενα πέντε χρόνια η LamdaDevelopment με τους συνεργάτες της.

Μόνο από τις βίλες, τις μεζονέτες και τα διαμερίσματα η εταιρεία περιμένει έσοδα 950 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων περίπου τα 250 εκατομμύρια εντός του 2022. Ητοι, μέση τιμή πώλησης ανά κατοικία 2,9 εκατομμύρια ευρώ. Και έσοδα ίσα

με το τίμημα απόκτησης της έκτασης.

Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ανακοινωθούν και οι διεθνείς όμιλοι διαχείρισης με τους οποίους θα συνεργαστεί η κοινοπραξία της ΤΕΜΕΣ με τη LamdaDevelopment για τα δύο ξενοδοχεία στην παραλία, αλλά και το τρίτο ξενοδοχείο, αυτό στον πύργο μεικτής χρήσης πλησίον της λεωφόρου Βουλιαγμένης, που θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με την BrookLane.

Ολοκλήρωση έως το 2025 προγραμματίζεται και για το ξενοδοχείο που θα φιλοξενεί το ολοκληρωμένο συγκρότημα καζίνο και το οποίο θα κατασκευαστεί από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Τα χρονοδιαγράμματα και τα ποσά αυτά ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της LamdaDevelopment κατά τη διάρκεια παρουσίασης που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στο Ελληνικό.

Το σύνολο σχεδόν των 327 κατοικιών που προαναφέρθηκαν έχει προσυμφωνηθεί να πουληθεί, με τις τελευταίες προκαταβολές να αναμένονται να καταβληθούν μέχρι το καλοκαίρι. Φωτεινή εξαίρεση οι τρεις τελευταίοι όροφοι του πύργου της μαρίνας και οι δύο μεζονέτες στην κορυφή του, οι οποίες –όπως άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής της LamdaDevelopment– έχουν κρατηθεί για να δοθούν στον υψηλότερο πλειοδότη.

ΕλληνικόεπένδυσηΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟξενοδοχεία
Keywords
Τυχαία Θέματα