Eθνική Τράπεζα - ΕΛΤΑ: Φταίει ο... Χατζηπετρής

Συστηματικά και παρά τις πολλές οχλήσεις, οι λογαριασμοί καταφτάνουν συνήθως στους παραλήπτες μετά την ημερομηνία πληρωμής. 

Μεγάλη αναστάτωση συνεχίζεται να δημιουργείται τους τελευταίους μήνες στους χρήστες πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας που δεν μπορούν, για διάφορους λόγους, να περάσουν στην ψηφιακή εποχή και να λαμβάνουν τους μηνιαίους λογαριασμούς τους στα e-mail τους και επιμένουν στην πληροφόρηση μέσω ταχυδρομείου, δηλαδή μέσω ΕΛΤΑ.

Συστηματικά

και παρά τις πολλές οχλήσεις, οι λογαριασμοί καταφτάνουν συνήθως στους παραλήπτες μετά την ημερομηνία πληρωμής, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση των χρηστών με τους τόκους υπερημερίας, ή και… ποτέ, οπότε υπάρχει και επιπρόσθετη χρέωση από τον τηλεφωνικό πάροχο όταν κάποιος τηλεφωνεί - και περιμένει καμιά ώρα στο ακουστικό- στο πενταψήφιο της τράπεζας για να ενημερωθεί για την οφειλή του.

Οι δύο φορείς ρίχνουν το μπαλάκι της ευθύνης ο ένας στον άλλον, με την μεν τράπεζα να ισχυρίζεται ότι τα αποστέλλει εγκαίρως και ότι… φταίνε τα ΕΛΤΑ και τα δε Ελληνικά Ταχυδρομεία, επίσης, να αποποιούνται κάθε ευθύνης για το θέμα. Και το γαϊτανάκι αυτό διαιωνίζεται για πολλούς μήνες, με αυτόν που πραγματικά χάνει να είναι ο πελάτης.

Εν τω μεταξύ, η Εθνική συνεχίζει να μην δίνει και εναλλακτικές λύσεις ούτε μέσω διαδικτύου, oύτε μέσω ενημέρωσης e banking συγγενικού προσώπου για τους πελάτες που εργάζονται τα πρωινά και δεν μπορούν να στηθούν στις ουρές των καταστημάτων για να κάνουν e-banking.

Εξυπηρέτηση πελατών τραπεζοπιστωτικών ιδρυμάτων και δημοσίων φορέων στην Ελλάδα εν έτει 2022: Μια διαχρονικά πονεμένη ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα