BofA: Το ράλι του Bitcoin θα συνεχιστεί-Οι εκτιμήσεις των αναλυτών

Συνέχεια στο αναπάντεχο ράλι του Bitcoin το 2023 «βλέπει» η BofA, εάν οι ροές μεταξύ των εταιρειών συναλλαγής κρυπτονομισμάτων και των ψηφιακών πορτοφολιών αποτελούν ένδειξη της μελλοντικής του πορείας.

Η σημαντική άνοδος του Bitcoin, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα «ασυμφωνίας» μεταξύ των αναλυτών, οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον πραγματικό λόγο της ανάκαμψής του. Υπενθυμίζεται ότι η αξία του δημοφιλέστερου κρυπτονομίσματος του κόσμου αυξήθηκε άνω των $30.000 για πρώτη φορά

από τον Ιούνιο του 2022, καταγράφοντας συνολικό ράλι άνω του 80% από τις 31 Δεκεμβρίου.

Βάσει των εκτιμήσεων των αναλυτών Αλκές Σαχ και Άντριου Μος, η καταγεγραμμένη καθαρή εισροή bitcoin από πλατφόρμες συναλλαγών σε ιδιωτικά ψηφιακά πορτοφόλια επενδυτών άγγιξε τα $368 εκατ. την προηγούμενη εβδομάδα.

«Οι επενδυτές μεταφέρουν τα κρυπτονομίσματα από τους λογαριασμούς τους στις πλατφόρμες συναλλαγών στα ψηφιακά τους πορτοφόλια, κάτι το οποίο υποδεικνύει μείωση της πίεσης για πώληση των crypto assets και επιστροφή στο φαινόμενο “HODL” (hold on for dear life)», τόνισαν οι αναλυτές.

«Εκτιμώ πως το bitcoin θα πλησιάσει τα $33.000 πριν καταγράψει κάποια τεχνική διόρθωση», τόνισε το στέλεχος της Biyond Trader, Νέιθαν Μπάτσελορ, προσθέτοντας πως «το κρυπτονόμισμα έχει σταματήσει να αντιδρά στα άσχημα νέα των αγορών, κάτι το οποίο υποδεικνύει τη σταθερότητα του οικοσυστήματός του»

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ιδρυτή της 0VIX, Γκάρι Κρουγκλιάκοφ, οι επενδυτές αναμένουν ένα νέο σημάδι των αγορών για να υποστηρίξουν ένα νέο ράλι του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος.

κρυπτονομίσματαBitcoinΆνοδοςBofA
Keywords
Τυχαία Θέματα