Το τέρας που βίαζε την ανιψιά του

Το τέρας που βίαζε την ανιψιά του12.03.2018Αστυνομικά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν εισαγγελικής εντολής τα στοιχεία της ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του 30χρονου Βούλγαρου που ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του από τότε που εκείνη ήταν εννέα ετών.

Πρόκειται για τον Βούλγαρο Palazov Ilia (φωτό) του Zlatinov και της Zlatka, που γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1988 στη Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η 13χρονη σήμερα κοπέλα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει στη μητέρα της, και αδελφή του δράστη, για όλα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη, ο 30χρονος, που μπαινόβγαινε σε καθημερινή βάση στο σπίτι της αδελφής του, ικανοποιούσε στην ανιψιά του τις αρρωστημένες ορέξεις του και μάλιστα σε απομακρυσμένες περιοχές, με αποτέλεσμα η μητέρα της να μην καταλάβει το παραμικρό. Αμέσως μετά μάνα και κόρη κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία.

Ο 30χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και που συμπλήρωσε τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη της ηλικίας της. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα