Την... ευχή του Γ. Παπανδρέου (που έφερε τα Μνημόνια) πήρε ο Βούγιας

Την... ευχή του Γ. Παπανδρέου (που έφερε τα Μνημόνια) πήρε ο Βούγιας18.02.2019Πρόσωπα

Την... ευχή και την ευλογία του τραγικού Γιώργου Παπανδρέου, υπεύθυνου για τα Μνημόνια στην Ελλάδα και τα δεινά εκατομμυρίων πολιτών...

...έλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης,

πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας.

Και, μάλιστα, ο «πασοκογενής» υποψήφιος δήμαρχος, που το «παίζει» τώρα «ανεξάρτητος», χάρηκε για το... δαχτυλίδι που έλαβε και το διατυμπανίζει στο facebook.

Η συνάντηση Βούγια - Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην πόλη. «Είχαμε να βρεθούμε πάνω από εφτά χρόνια, από το '12 που ξέκοψα από την κεντρική πολιτική σκηνή» σημείωσε ο κ. Βούγιας ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Και συνέχισε ο Βούγιας: «Ζήτησε να μάθει για την πόλη και την υποψηφιότητά μου για τον δήμο και με διαβεβαίωσε πως θα τη στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί». «Ηταν μια απρόσμενη και πολύ χρήσιμη και ευχάριστη συνάντηση με έναν καλό προσωπικό φίλο, έναν πολιτικό που προσπάθησε μάταια να σηκώσει, μόνος, το δυσβάστακτο βάρος μιας κρίσης που από άλλους κληρονόμησε» έγραψε. Μάλιστα, του συνέστησε να ξυρίσει το μούσι που άφησε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε και με τον Χάρη Καστανίδη, που επιστρέφει στην πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Την, Παπανδρέου, Μνημόνια, Βούγιας,tin, papandreou, mnimonia, vougias