Η «Χιόνη» προκάλεσε και χθες πολλά προβλήματα στα νότια

Η «Χιόνη» προκάλεσε και χθες πολλά προβλήματα στα νότια18.02.2019Ρεπορτάζ

Την Κρήτη φαίνεται πως... επέλεξε και χθες η κακοκαιρία «Χιόνη», προκαλώντας πολύ σοβαρά προβλήματα

Παρότι στην υπόλοιπη Ελλάδα επικράτησε ηλιοφάνεια από το μεσημέρι και μετά, στα νότια της χώρας η κακοκαιρία δεν έλεγε να κοπάσει.

Ηλιος με δόντια θα βγει σήμερα στις περισσότερες περιοχές, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο

και την Κρήτη, όπου θα υπάρχουν νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές έως το μεσημέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα δέκα μεγαλύτερα ύψη βροχής που έχει καταγράψει το δίκτυο των σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από την Τρίτη έως το πρωί της Κυριακής, τα εννέα βρίσκονται στην Κρήτη. «Πρωταθλητής» αναδείχτηκε ο Σέμπρωνας Χανίων με 461 χιλιοστά βροχής σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ ακολουθούν οι Ασκύφου Χανίων (434), Ασή Γωνιά Χανίων (390), Στενή Ευβοίας (345), Βρύσες Χανίων (343) και Ελος Χανίων (307 χιλιοστά).

Σήμερα η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 1 έως 15, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 2 έως 16, στα νότια ηπειρωτικά από 4 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 15, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 6 έως 15, στα νησιά του υπόλοιπου Αιγαίου από 8 έως 17, ενώ στην Κρήτη από 10 έως 14 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα