Τα σημειώματα κρύβουν το μυστικό της τραγωδίας!

Τα σημειώματα κρύβουν το μυστικό της τραγωδίας!27.11.2017Αστυνομικά

Υπαξιωματικός της Αεροπορίας έβαλε φωτιά στο σπίτι του στη Ν. Σμύρνη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο ίδιος και τα δύο παιδιά του

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη, όταν ο επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας Δημήτρης Σκουτέλης έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του, επί της οδού Κοραή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και να παρασύρει στον θάνατο τα δίδυμα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής

αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του Βασίλη και του Σταύρου προκλήθηκε από την εισπνοή αναθυμιάσεων από τα φλεγόμενα υλικά. Ασφυκτικός ήταν και ο θάνατος του πατέρα τους, παρά το γεγονός ότι φέρει εκτεταμένα εγκαύματα.

Ωστόσο, η τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο έχει άγνωστες πτυχές που θα διερευνηθούν από την Ασφάλεια. Οπως διαπίστωσαν οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί, τα δύο ανήλικα αγοράκια ξύπνησαν και φαίνεται ότι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες.

Ο 40χρονος υπαξιωματικός είχε καταφύγει στο χολ του διαμερίσματος, παρακολουθώντας τα δύο αγγελούδια να βρίσκουν βασανιστικό θάνατο μέσα στη θανάσιμη παγίδα που είχε δημιουργήσει, κλειδώνοντας την πόρτα! Κίνητρο της απίστευτης πράξης του 40χρονου επισμηνία ήταν να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, από την οποία είχε χωρίσει εδώ και τρία χρόνια, αλλά και τον πεθερό του. Στον τοίχο του σαλονιού ήταν γραμμένο με μαρκαδόρο ένα μακάβριο μήνυμα: «Δεν αντέχω άλλο, σας βαρέθηκα όλους»!

Σε παραλήρημα


Ο ένας τοίχος στο χολ ήταν καλυμμένος με ιδιόχειρα σημειώματα του 40χρονου, που δείχνουν ότι βρισκόταν σε παραλήρημα. Επιβαρυντικός παράγοντας για τον ίδιο ήταν και το γεγονός ότι είχε χάσει τη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών. Αυτό φαίνεται ότι τον είχε επηρεάσει πάρα πολύ, παρότι τον τελευταίο καιρό έβλεπε τα παιδιά του κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε από γείτονες και, όταν έφτασε στο σημείο, έσβησε αμέσως την πυρκαγιά, που ήταν μικρής έκτασης. Οι πυροσβέστες εντόπισαν τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Παίδων και ο 40χρονος στο «Γ. Γεννηματάς».

Σε άθλια κατάσταση η 38χρονη μητέρα

Η πρώην σύζυγος του υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τα δύο αγγελούδια της νοσηλεύεται σε άθλια κατάσταση, σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών, αδυνατώντας να πιστέψει όσα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου. Στενή φίλη της 38χρονης μητέρας ξεσπά κατά του 40χρονου και αποκαλύπτει ότι η άτυχη γυναίκα βίωνε επί σειρά ετών βασανιστήρια, τρόμο και απόγνωση. «Χαστούκια, μπουνιές και κλοτσιές έσκαγαν σε καθημερινή βάση και χωρίς κανέναν λόγο πάνω στο κορμί της. Ο Δημήτρης τη ζήλευε παθολογικά» αναφέρει. «Τελικά το κατάφερε το κτήνος. Τη σκότωσε. Οχι στέλνοντας στον θάνατο εκείνη, αλλά τα ίδια τους τα παιδιά» καταλήγει η φίλη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα