Τα κινητικά προβλήματα ώθησαν στην αυτοχειρία επιχειρηματία στην Εκάλη

Τα κινητικά προβλήματα ώθησαν στην αυτοχειρία επιχειρηματία στην Εκάλη22.05.2018Αστυνομικά

Δεν άντεξε να συνεχίσει να ζει καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι ο 90χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Πλουμής, που συνέδεσε το όνομά του με τον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ετσι, αποφάσισε να δώσει την οριστική... λύση, να βάλει δηλαδή τέλος στη ζωή του.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας πήρε από το συρτάρι του γραφείου του σπιτιού του στην Εκάλη το πιστόλι του, όπλισε, το στήριξε στο ύψος του κροτάφου και πάτησε τη

σκανδάλη.
Το άψυχο κορμί του βρήκε στις 9 το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος η οικιακή βοηθός, που τον φρόντιζε από τότε που είχε καταπέσει, και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το αναπηρικό καροτσάκι

Τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Πλουμής αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και όσες ώρες δεν κοιμόταν ήταν αναγκασμένος να τις περνά στο αναπηρικό του αμαξίδιο.

Η κατάσταση αυτή ήταν ανυπόφορη για τον άλλοτε κραταιό επιχειρηματία. Ο ηγετικός του χαρακτήρας «έσπασε», κατέρρευσε ψυχολογικά.
Ετσι, άρχισε να εκμυστηρεύεται σε πρόσωπα του στενού κύκλου του ότι θα προτιμούσε να φύγει από τη ζωή και ότι σκεφτόταν ακόμα και την αυτοκτονία. Οταν αποφάσισε να δώσει τέλος, έστειλε στον στενό του κύκλο sms με το οποίο ενημέρωσε όλους για την απόφασή του.

Keywords
Αναζητήσεις
γιωργος πλουμης επιχειρηματιας
Τυχαία Θέματα