Παρέλαση ευχών στο γραφείο Καραμανλή

Παρέλαση ευχών στο γραφείο Καραμανλή22.05.2018Πρόσωπα

Μεγαλύτερη η προσέλευση σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές

Κάθε ρεκόρ έσπασε σε σχέση με άλλες χρονιές η φετινή προσέλευση στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, στην Παναγή Κυριακού, για τις καθιερωμένες ευχές με αφορμή την ονομαστική εορτή του.

Από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, συνεργάτες, φίλοι, νυν και πρώην βουλευτές, καθώς και απλά στελέχη της Ν.Δ. επισκέπτονταν τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος ευδιάθετος ευχαρίστησε όλους και ανταπέδωσε τις ευχές.
Οι γλάστρες με τα λουλούδια και τα

κουτιά με τα γλυκά για ακόμα μία χρονιά κατέκλυσαν τον χώρο, στον οποίο -σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καραμανλή- βρέθηκε φέτος περισσότερος κόσμος σε σχέση με τα τελευταία έτη.

Στον πρώην πρωθυπουργό, σύμφωνα με πληροφορίες, ευχήθηκαν τηλεφωνικά, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης (ο οποίος σήμερα θα περάσει για να δει από κοντά τον κ. Καραμανλή), η Ντόρα Μπακογιάννη, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Παράλληλα, ανάμεσα σε όσους επισκέφθηκαν το γραφείο του Κώστα Καραμανλή ήταν οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος, Νικήτας Κακλαμάνης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιώργος Στύλιος και Θανάσης Μπούρας, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, οι πρώην υπουργοί και βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Γιάννης Παπαθανασίου, Κώστας Μαρκόπουλος, Τάσος Νεράτζης, Γιώργος Βουλγαράκης, Ευάγγελος Αντώναρος, το ζεύγος Απόστολου και Ρόδης Κράτσα, ο δήμαρχος Γλυφάδας και πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου, ο Νίκος Παπαθανάσης, γενικός διευθυντής της Ν.Δ., καθώς και οι πρώην στενοί συνεργάτες του κ. Καραμανλή, Λευτέρης Ζαγορίτης και Μενέλαος Δασκαλάκης. Ο πρώην πρωθυπουργός επί καθημερινής βάσης και για αρκετές ώρες βρίσκεται στο γραφείο του, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και στηρίζει σε κάθε ευκαιρία την παράταξη.

Τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν την προηγούμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζοντας την αποθέωση από στελέχη, μέλη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα