Συνέδριο με... μηδέν λιπαρά για το Ποτάμι

Συνέδριο με... μηδέν λιπαρά για το Ποτάμι30.10.2018Πρόσωπα

Καλαμάκια από μπαμπού, πιάτα βέγκαν και τσάντες πάνινες στον Κεραμεικό

Tο... Ποτάμι, αφού έγινε ρυάκι στη διαδρομή της κοινοβουλευτικής σταδιοδρομίας του και ενώ κινδυνεύει να ξεραθεί, αποφάσισε να αρχίσει πόλεμο. Οχι, μην ανησυχείτε. Ούτε κατά της διαπλοκής ούτε κατά των εχθρών της χώρας. Αφού είδε και αποείδε, αποφάσισε να κηρύξει τον πόλεμο στα πλαστικά, κλέβοντας την... μπουκιά από το στόμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι πρωτοπόρος σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

Οπως

έγινε γνωστό, στο ανοιχτό Συνέδριο του Ποταμιού, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3 και τις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα, αποφασίστηκε να ριχθεί στην πυρά κάθε είδους πλαστικό (με εξαίρεση, υποθέτουμε, όσες εκ των γυναικών έχουν υποπέσει εις το ατόπημα πλαστικών επεμβάσεων). Οπως πληροφορηθήκαμε ήδη, στον Κεραμεικό έχει καταφτάσει το βανάκι του Ποταμιού και έχει ξεφορτώσει ποτήρια από μπαμπού, καλαμάκια από σιτάρι, αλουμινένια παγούρια και, βέβαια, τσάντες πάνινες. Ακόμη και οι κάρτες διαπίστευσης των συνέδρων θα είναι από χοντρό χαρτόνι και όχι πλαστικοποιημένες, όπως είθισται.

Παράλληλα αποφασίστηκε και το καφενείο - εστιατόριο που θα λειτουργήσει εντός του συνεδριακού χώρου να είναι κι αυτό light, μια και αποφασίστηκε να προσφέρονται προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, λίγη ζάχαρη και αλάτι και η δυνατότητα βιολογικών και βετζετέριαν επιλογών. Βέβαια, στο Cine Κεραμεικός έχει επιβληθεί από τώρα καθολική απαγόρευση του τσιγάρου. Δεν θα επιτρέπεται πουθενά εντός του κτιρίου - ούτε στους διαδρόμους!

Για το ξεμούδιασμα δε των συνέδρων, που υπολογίζεται ότι θα περάσουν στο Cine Κεραμεικός περισσότερες από 20 ώρες -τις δύο μέρες-, θα υπάρχουν δύο τραπέζια πινγκ πονγκ και πολλές μπάλες yoga - πιλάτες, αυτές δηλαδή που υπάρχουν και στα γραφεία του Ποταμιού στη Σεβαστουπόλεως.

Αποφασίστηκε ακόμη και Επιτροπή Κοινής Πορείας, κάτι σαν του... Μάο, ας πούμε, στην οποία θα συμμετέχουν οι Παντελής Αβραμίδης, επιχειρηματίας, Μαρία Δαμανάκη, δικηγόρος, Αννα Λυδάκη, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας, Αντιγόνη Λυμπεράκη, καθηγήτρια Οικονομικών, Πάνος Μπιτζαξής, δικηγόρος - πρώην γ.γ. Αθλητισμού, Κωστής Μπιτζάνης, διευθύνων σύμβουλος στην Τεχνόπολη, Μάκης Παπούλιας, επιχειρηματίας πρότυπης αγροτουριστικής μονάδας, και Δημήτρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος του Α.Ο. ΠΡΩΤΕΥΣ. Στο συνέδριο θα παραστεί ο Κυριάκος, αλλά όχι η Φώφη, η οποία το κρατάει... μανιάτικο μετά την αποχώρηση του Σταύρου από το ΚΙΝ.ΑΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα