Στο Μάτι ο Παυλόπουλος

Στο Μάτι ο Παυλόπουλος02.08.2018Πρόσωπα

Δίπλα στους πληγέντες και στους κατοίκους της ανατολικής Αττικής βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τις περιοχές που «χτυπήθηκαν» από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στις πυρόπληκτες περιοχές, αλλά και για τη μέριμνα που υπάρχει για την ανακούφισή τους. Οπως φέρεται ότι είπε στους πληγέντες, η Προεδρία «είναι στο πλευρό όλων σας και θα ελέγχει εάν θα γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που έχουν

δοθεί», ενώ τόνισε την ανάγκη να στεγαστούν, πριν μπει ο χειμώνας, όσοι έχουν χάσει τα σπίτια τους από τη φωτιά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε και το Λύρειο Ιδρυμα στον Νέο Βουτζά, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές, με σκοπό να συμβάλει στη σύντομη επαναλειτουργία του. Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ιδρύματος, μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, την ηγουμένη και τις μοναχές, και συζήτησε μαζί τους την αναζήτηση τρόπων για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία του ιδρύματος πριν από το φθινόπωρο.

Μάλιστα, ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν θέλησε να λάβει δημοσιότητα η συγκεκριμένη επίσκεψη, επιλέγοντας να μεταβεί στο σημείο χωρίς τη συνοδεία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα