Στην Εντατική από τροχαίο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Στην Εντατική από τροχαίο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης 27.12.2017Πρόσωπα

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και σε βαριά καταστολή παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του το πρωί της Κυριακής.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι πολυτραυματίας και μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή του παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη. Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες, έχει υποστεί πολλαπλές

κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ιδιαίτερα σοβαρές κακώσεις στον αυχένα, αλλά και σε όλο του το σώμα.

Οι γιατροί τον έχουν υποβάλει σε βάρια καταστολή, όπως επιβάλλουν τα ιατρικά πρωτόκολλα σε αυτές τις περιπτώσεις, γεγονός που σημαίνει ότι για τα επόμενα πολλά 24ωρα θα παραμείνει στην Εντατική σε καταστολή. «Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να τα καταφέρει. Είναι πολύ νωρίς για να εκτιμήσουν οι γιατροί πότε θα τον ξυπνήσουν» είπαν στη «δημοκρατία» νοσοκομειακές πηγές. Να σημειωθεί ότι οι εντατικολόγοι αντλούν αισιοδοξία από το γεγονός ότι πρόκειται για έναν νέο οργανισμό, που δίνει μεγάλη μάχη. Το τροχαίο συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα λεωφορείο με τη μοτοσικλέτα του, έχασε τον έλεγχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα