Σοκ! Βρέφος «έφυγε» στην αγκαλιά της μητέρας του

Σοκ! Βρέφος «έφυγε» στην αγκαλιά της μητέρας του17.09.2018

Τραγωδία μέσα στο Παίδων της Πάτρας

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη τη νύχτα του Σαββάτου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα, όπου ένα μικρό αγγελούδι μόλις τριών μηνών άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι η μητέρα να καταπλάκωσε το

βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία!
Συγκεκριμένα, στο Καραμανδάνειο νοσηλευόταν το μεγαλύτερο παιδί της μητέρας, ηλικίας έξι ετών, με κάταγμα στο χέρι.

Η γυναίκα παρέμεινε τη νύχτα του Σαββάτου στο νοσοκομείο, ενώ είχε φέρει μαζί της και το τριών μηνών κοριτσάκι της, προκειμένου να το φυλάει. Κάποια στιγμή, ξάπλωσε μαζί με το μωρό της και αποκοιμήθηκε.
Ωστόσο, όταν το πρωί ξύπνησε, συνειδητοποίησε ότι το αγγελούδι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Οι έρευνες

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τη μητέρα να μην είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να επαναφέρουν το μικρό κοριτσάκι, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Το ενδεχόμενο που εξετάζεται πλέον σοβαρά είναι η Ρομά μητέρα άθελά της και κατά τη διάρκεια του ύπνου να καταπλάκωσε το άτυχο αγγελούδι, το οποίο και κατέληξε από ασφυξία.
Το τραγικό περιστατικό, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Πάτρας, διερευνάται και από την Ασφάλεια, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα