Μηνύματα συστράτευσης από Καραμανλή, Σαμαρά

Μηνύματα συστράτευσης από Καραμανλή, Σαμαρά17.09.2018Πρόσωπα

Μήνυμα ενότητας, συστράτευσης και νίκης της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές έστειλαν από τη ΔΕΘ οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ως είθισται, ήταν παρόντες στην ομιλία του

Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο, φρόντισαν με την ευκαιρία τής εκεί παρουσίας τους να προχωρήσουν και σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα, κάνοντας δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ προσέρχονταν στον χώρο της ΔΕΘ.

«Για να στηρίξουμε»

«Είμαστε όλοι εδώ για να στηρίξουμε, όπως πάντα, την παράταξή μας στον αγώνα για μια μεγάλη εκλογική νίκη και στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και τη ρωμαλέα ανάπτυξη, προς όφελος όλων των Ελλήνων και πρωτίστως των οικονομικά ασθενέστερων» τόνισε στη σύντομη και περιεκτική δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα στοχοποιούνταν εκ νέου από διάφορα κέντρα για «υπόγειες διαδρομές» με την κυβέρνηση, καθώς και για «αφωνία» όσον αφορά τη στάση πρώην στελεχών της Ν.Δ.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς, σε μια ακόμα πιο λιτή δήλωση, που παρέπεμπε στη Συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε ότι «από εδώ, τη Μακεδονία μας που ούτε χαρίζεται ούτε ξεπουλιέται, πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα