Σοκ στο παλάτι: Ο πεθερός της Πίπα συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου!

Σοκ στο παλάτι: Ο πεθερός της Πίπα συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου!02.04.2018Ειδήσεις

Σοκ προκαλεί στη βρετανική κοινή γνώμη μια νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου, καθώς «αγγίζει» έμμεσα και τη βασιλική οικογένεια.

Το σκάνδαλο ξέσπασε μετά τη σύλληψη, με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου, του Ντέιβιντ Μάθιους, πεθερού της αδελφής της δούκισσας του Κέμπριτζ Πίπα Μίντλετον.

Ο Μάθιους συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού την περασμένη Τρίτη, έπειτα από εντολή της γαλλικής εισαγγελίας, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Ο Βρετανός εκατομμυριούχος κατηγορείται για δύο περιστατικά βιασμού, με το ίδιο θύμα, τα οποία έλαβαν χώρα το 1998 και το 1999.

Ο 74χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του φημισμένου ξενοδοχείου «Eden Rock» στο Σεντ Μπαρτ της Καραϊβικής, αγαπημένου καταφυγίου του Μπραντ Πιτ, του Ελτον Τζον και της Μπιγιονσέ, έχτισε μια αυτοκρατορία μέσω της αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ πλέον δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων.

Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες, τις οποίες οι δικηγόροι του έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «αναληθείς και σκανδαλώδεις». Οι γαλλικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών. Αν αποδειχθεί η ενοχή του, αν και έχουν περάσει 20 χρόνια από το περιστατικό για το οποίο κατηγορείται, κινδυνεύει με κάθειρξη 15 έως 20 ετών!

Keywords
Τυχαία Θέματα