Νέα «χρυσή» διάκριση κέρδισε το Αριστοτέλειο

Νέα «χρυσή» διάκριση κέρδισε το Αριστοτέλειο02.04.2018Παιδεία

Τέσσερις διακρίσεις έλαβαν Ελληνες φοιτητές που συμμετείχαν στην Πανευρωπαϊκή Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Φοιτητών Erasmus, που πραγματοποιήθηκε στην Κόστα Μπράβα της Ισπανίας και στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 800 φοιτητές από 40 χώρες-μέλη του Δικτύου.

Τα βραβεία έλαβαν το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος, το Δίκτυο ESN

Thessaloniki (όπου συμμετέχουν και τα τρία ανώτατα ιδρύματα της πόλης) και το ESN AUTH (ΑΠΘ). Το ΑΠΘ, μάλιστα, πήρε το πρώτο βραβείο για την καλύτερη διοργάνωση συνεδρίου σε όλη την Ευρώπη και κατατάχθηκε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 533 συλλόγους του Δικτύου. Η διάκριση αφορά τη διοργάνωση του Συμβουλίου Εθνικών Αντιπροσώπων 2017 (CNR Thessaloniki 2017), που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2017 στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Το 2ο βραβείο καλύτερης πολιτισμικής δράσης έλαβε το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (ESN Greece) για την εκδήλωση «The Crete Trip 2017», στης οποίας την οργανωτική ομάδα συμμετείχαν τρία ενεργά μέλη του Δικτύου του ΑΠΘ και περισσότεροι από 200 φοιτητές Erasmus του ΑΠΘ.

Τιμήθηκε, επίσης, το ESN Thessaloniki με το 3ο βραβείο για την καλύτερη διοργάνωση κοινωνικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «X-mas Carols & Cards at a Nursing Home», που πραγματοποιήθηκε στις 20/12/2017. Τέλος, το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (ESN Greece) βραβεύτηκε ως το τρίτο καλύτερο δίκτυο χώρας μεταξύ των 40 χωρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα