Σκότωσαν 51χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι

Σκότωσαν 51χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι25.05.2018Αστυνομικά

Αγρια δολοφονία στη Μάνδρα με θύμα διαζευγμένη που φέρεται ότι την απειλούσε ένας πρώην σύντροφος

Νεκρή με δύο σφαίρες στο κεφάλι εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα έξω από τη μονοκατοικία της, επί της οδού Πλαστήρα στη Μάνδρα, η 51χρονη Φρειδερίκη Καρζή, πρώην σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία και παράγοντα του ποδοσφαίρου Χρήστου Γιαλιά.

Η άτυχη γυναίκα είχε βγει για διασκέδαση το βράδυ, μαζί με μια επιστήθια φίλη της που κατοικεί σε κοντινή απόσταση. Επέστρεψαν στα σπίτια τους λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα

με το αυτοκίνητο της φίλης της, η οποία την άφησε έξω από την αυλή του σπιτιού της. Εκεί φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι θανάτου ο δολοφόνος, ο οποίος την πλησίασε μόλις έφτασε στην πόρτα.

Η γυναίκα βρέθηκε εκεί ακριβώς, πεσμένη ανάσκελα, με το κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος από τις σφαίρες που είχε δεχτεί από πιστόλι 9 χιλιοστών. Από τη θέση όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της και την εξερεύνηση του χώρου φαίνεται ότι ο δράστης συνομίλησε με την 51χρονη, οπότε οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι γνωρίζονταν.
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έψαξαν το παρελθόν της Καρζή και διαπίστωσαν ότι ήταν παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία και ποδοσφαιρικό παράγοντα Χρήστο Γιαλιά, με τον οποίο είχε χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, αφού είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το τελευταίο διάστημα η 51χρονη συνδεόταν ερωτικά με έναν επιχειρηματία από την Τρίπολη, από τον οποίο χώρισε επειδή τα παιδιά της αντέδρασαν σε αυτόν τον δεσμό. Από τότε ο συγκεκριμένος άνθρωπος λέγεται ότι της έστελνε λουλούδια αλλά και απειλητικά σημειώματα, με αποτέλεσμα η 51χρονη να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα