Στη στάση καρτερούσε ο Χάρος

Στη στάση καρτερούσε ο Χάρος25.05.2018Ρεπορτάζ

Μεταμόρφωση: Αλβανός οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 73χρονο

Τραγωδία σημειώθηκε χτες το πρωί στη Μεταμόρφωση, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 40χρονος οδηγός ενός ασημί Volkswagen έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και καρφώθηκε πάνω σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 73χρονος άνδρας και να τραυματιστεί ένας 70χρονος, που γλίτωσε από θαύμα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί στην οδό Παπανδρέου.

Από τις πρώτες έρευνες που έχουν κάνει οι αστυνομικοί της Τροχαίας δεν προκύπτει παρέμβαση άλλου αυτοκινήτου. Αντιθέτως, εκτιμάται ότι ο οδηγός έτρεχε με 60-70 χιλιόμετρα, μάλλον για να προλάβει να φτάσει εγκαίρως η κόρη του στο σχολείο της!
Σαν από τραγική ειρωνεία, σε εκείνο το σημείο o 73χρονος Κωνσταντίνος Ζάτας είχε ραντεβού με τον θάνατο, καθώς δεν περίμενε στη στάση, αλλά περπατούσε για λόγους υγείας! Ομως το μοιραίο Ι.Χ. τον «κάρφωσε» στην κολόνα του στεγάστρου της στάσης, εγκλωβίζοντάς τον! Πιο τυχερός στάθηκε ένας 70χρονος που περίμενε το λεωφορείο, τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 40χρονος από την Αλβανία, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η κόρη του, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κατάγματα σε ολόκληρο το κορμί του. Οι περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν το τρομοκρατημένο κοριτσάκι, το οποίο έκλαιγε γοερά εγκλωβισμένο στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου μέσα στα αίματα, καθώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. «Βοήθεια, μπαμπά, βοήθεια! Πού είσαι;» φώναζε συνεχώς το 9χρονο κορίτσι.

Ενας μάρτυρας, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ένα μαγαζί της περιοχής, κατάφερε να απεγκλωβίσει τη μικρούλα και τη μετέφερε στο μαγαζί για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Μαρτυρίες

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι πριν από τη σφοδρή σύγκρουση άκουσαν έναν θόρυβο και υπέθεσαν πως κάποιο άλλο όχημα χτύπησε το μοιραίο αυτοκίνητο και το έβγαλε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη στάση.
«Το αυτοκίνητο ερχόταν από την οδό Παπανδρέου. Πριν χτυπήσει στη στάση, κάτι ακούσαμε. Κάτι πήγε να αποφύγει, δεν ξέρω τι. Χτύπησε μετά τον άνθρωπο, τον σήκωσε στον αέρα και μετά βρέθηκε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και στον στύλο» είπε ο άνθρωπος που απεγκλώβισε την κορούλα του οδηγού.

Keywords
Τυχαία Θέματα