Σενάριο για «έξοδο» των ΑΝ.ΕΛ. και από Κόκκαλη

Σενάριο για «έξοδο» των ΑΝ.ΕΛ. και από Κόκκαλη01.02.2018Πρόσωπα

Και νέο χτύπημα από Δ. Καμμένο

Μετά τον αντιπρόεδρο του κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη, και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης (φωτό) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης των ΑΝ.ΕΛ. από την κυβέρνηση, εφόσον συμφωνηθεί για τα Σκόπια ονομασία που περιέχει τον όρο «Μακεδονία». «Υπάρχει αυτή η πιθανότητα, βεβαίως. Ναι, υπάρχει η

πιθανότητα να αποχωρήσουμε από τα υπουργεία» ήταν η απάντηση του κ. Κόκκαλη στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενο οι ΑΝ.ΕΛ. να αποχωρήσουν ως σχήμα από την κυβέρνηση και να τη στηρίζουν μέσω Βουλής, εφόσον η λύση που θα έρθει για το Σκοπιανό δεν ικανοποιεί το κόμμα του.

«Εως το τέλος»

«Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα δώσουμε και συνεχίζουμε να δίνουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας, γιατί η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια και από τη διαφθορά και τη διαπλοκή από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Το ότι διαφωνούμε σε ένα θέμα εθνικό το γνώριζαν οι πάντες» ανέφερε.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Καμμένος, απαντώντας στις σε βάρος του κατηγορίες από τον Νίκο Φίλη, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι έχει ροπή προς την Ακροδεξιά, σχολίασε: «Κύριε Φίλη, γιατί δεν μοιράζεστε τους προβληματισμούς σας σε ένα μυστικό δείπνο με τους 53+; Εκεί θα μπορέσετε να εξηγήσετε γιατί συνεχίζετε να με κάνετε ακόμη κυβερνητική παρέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα