Αυτά είναι τα τέσσερα εστιατόρια στην Κρήτη που είναι υποψήφια για Χρυσό Σκούφο | Photos

Για μία ακόμη χρονιά οι Χρυσοί Σκούφοι θα βραβεύσουν τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Ο θεσμός που πραγματοποιείται φέτος για 25η χρονιά, θα επιβραβεύσει τα γκουρμέ εστιατόρια και τις ψαγμένες παραδοσιακές ταβέρνες απ’ άκρου εις άκρον της χώρας.

Φέτος, η Κρήτη έχει τέσσερις υποψηφιότητες οι οποίες αφορούν εστιατόρια στην Ελούντα. Δυστυχώς ούτε τα Χανιά, ούτε το Ηράκλειο

ή το Ρέθυμνο κατάφεραν φέτος να κερδίσουν μία υποψηφιότητα, συεπώς και την πιθανότητα της πολύ σημαντικής διάκρισης.

Τα εστιατόρια λοιπόν που είναι υποψήφια για έναν Χρυσό Σκούφο είναι:

Calypso (Ξενοδοχείο Elounda Penimsula All Suite)

Στο εστιατόριο Καλυψώ του Elounda Peninsula All Suite Hotel, η Γαλλική γκουρμέ κουζίνα συνδυάζεται με την αυθεντική ευγένεια, τον καλαίσθητο επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια, ενώ στο κελάρι κρασιών υπάρχει μια εξαίσια επιλογή ετικετών από την Ελληνική και Διεθνή οινοποιία.

Dionysos (Elounda Beach)

Το εστιατόριο διαθέτει ένα υπέροχο μείγμα μεσογειακής γαστρονομίας με σύγχρονες επιρροές που σερβίρεται σε μια συγκρατημένη και εκλεκτή ατμόσφαιρα.

Flame (Blue Palace Hotel)

Εστιατόριο με διεθνή πιάτα, με έμφαση στα άψογα κράτα σχάρας. Κλασικά ή πιο εξειδικευμένα, σερβίρονται σε ξύλινες πιατέλες συνοδευόμενα με τα πιο φρέσκα και προσεκτικά διαλεγμένα υλικά από τοπικούς παραγωγούς

Ocean Reastaurant (Daios Cove Luxury Resort)

Το à la carte μενού περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα από όλο τον κόσμο, με ξεχωριστές πινελιές από τον σεφ. Συνδυάζονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά από την εκτενή λίστα και σίγουρα εντυπωσιάζουν τόσο τους απλούς λάτρεις όσο και τους γνώστες του κρασιού.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα