Σάλος στο διαδίκτυο για το «τι γκόμενος είσαι» και το δείπνο με... Γαβαλά

Σάλος στο διαδίκτυο για το «τι γκόμενος είσαι» και το δείπνο με... Γαβαλά24.11.2018ΝΔ

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο από ένα βίντεο που διανεμήθηκε από τη Ν.Δ. και αφορούσε ένα ασυνήθιστο κομπλιμέντο που άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προχθεσινή βόλτα του στην Κυψέλη

Μπροστά στην κάμερα που είχε το κόμμα και τον συνόδευε στην περιοδεία του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνάντησε μια νεαρή γυναίκα με ένα μωρό στο καρότσι, η οποία εξεπλάγη ευχάριστα που τον είδε από κοντά. Οπως του είπε αρχικά... εκστασιασμένη, «αγαπητέ μου, είσαι φοβερός» και το συνέχισε ακόμα περισσότερο: «Τι γκόμενος είσαι»!

Αλλαξε... συζήτηση

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης, μετά την αρχική αμηχανία, δεν θέλησε να απαντήσει στο συγκεκριμένο σχόλιο, αλλά άλλαξε θέμα, στρίβοντας διά του... μπόμπιρα στο καρότσι: «Ωχ, τι κούκλος είναι αυτός, πώς το λες;» τη ρώτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Τα διαδικτυακά σχόλια, όπως είναι εύκολα κατανοητό, έδωσαν και πήραν.



Πολλά σχόλια προκάλεσε και έτερο βίντεο, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εθεάθη να παρακάθεται σε γεύμα που παρέθετε η γνωστή οικογένεια Λαλαούνη, με αφορμή την ξενόφερτη (από τις ΗΠΑ) Γιορτή των Ευχαριστιών. Την αποκάλυψη έκανε, μάλλον χωρίς τη θέλησή του, ο μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος «ανέβασε» ένα βίντεο από την εν λόγω σύναξη, στο οποίο διακρίνεται -μεταξύ άλλων- και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα διεξαγόταν στη Βουλή η συζήτηση για τις μειώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, με τον Αλέξη Τσίπρα να καταγγέλλει την απουσία του κ. Μητσοτάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα